Казвам се Анна Кънова. Работя в РЗИ Плевен, като главен експерт – микробиологичен отдел.

Моите проблеми започнаха през 2016 година, когато започнах да развивам пародонтоза и с проблеми, които започнаха да ми вадят зъбите. Останах горно ляво без три зъба. Дилемата при мен беше или частична протеза или импланти да ми се поставят. Аз избрах имплантите, възвърна усмивката ми впоследствие, защото това беше голямо притеснение за мен и как да се чувства човек във времето с липсата на зъби. Това беше при мен един от основните моменти да избера имплантите.

При Д-р Пенкова бях насочена от мои колеги. Всичко започна от 2-ри април, няма да забравя този ден 2018 година, когато дойдох при Д-р Пенкова. Работи се спокойно без стрес, без напрежение, с удоволствие. Човек просто е доволен и щастлив си тръгва от този кабинет след всичко, което му се случи. Това са вече 4-ри години с тези импланти, които аз имам.

Голяма благодарност изказвам към Д-р  Пенкова и нейния екип за професионалността, за това че възвърна усмивката ми и възможността аз спокойно да се храня, и да се чувствам пълноценен човек.

Клинични случаи