Здравейте, казвам се Валерия Митева, учител по математика. Работя с хора вече повече от 35 години и за мен е важна визията, важна е и усмивката. 

Всички знаем, че позитивното отношение поражда позитивни емоции. Това ме наведе на мисълта, че трябва да обърна сериозно внимание на усмивката си, на визията си, защото послания към хората с които работим – първо изказваме, а е важно откъде излизат тези думи. Тоест, когато се усмихва човек и гледката да е приятна освен думите, които изказва човек.

Имах притеснения относно визията на моите зъби, тъй като с течение на годините нещата не отидоха на добре. Наложи се да потърся компетентна помощ – такава намерих в един млад човек – усмихнат, позитивен, добронамерен, спокоен, търпелив, който да те насочи, какво може да се направи. Така че нещата да станат по-добре.

Обърнах се към Д-р Галя Пенкова. Първоначално имах притеснения и сядайки на зъболекарския стол имах до известна степен представа, какво ми предстои. Поради това, че част от дъвкателния ми апарат липсваше. Сядайки на зъболекарския стол имах притеснения, но ми трябваха само няколко секунди след разговора ми с Д-р Пенкова да се отпусна, тъй като видях, че нещата са на ниво и технологично и човешко. Хубавото беше, че ми беше известно какво ми предстои и то в не един, а в няколко варианта. Коментирайки и обсъждайки нещата, решихме да направим последователно импланти, които да запълнят дъвкателния ми апарат. Хубавоте беше, че и помощният персонал – всички бяха много отзивчиви. Изобщо, когато потърсиш лекарска помощ е много важно, сърцето на човека срещу теб да се отвори към проблема, който имаш. Именно това получих аз. Нямах никакво притеснение, защото когато имаш доверие към човека в чиито ръце попаднеш – притесненията отпадат.

Вече повече от четири години, мисля че вече е 5-та година – нямам никакъв проблем с имплантите.

Вече съм удовлетворена и доволна от това, което се получи. Благодарна съм на Д-р Пенкова.не 

Клинични случаи