Какво представляват фотополимерните пломби?

Фотополимерните пломби се втвърдяват веднага под въздействието на специална светлина. През последното десетилетие възстановяваме разрушените зъби с такива пломби. Те са бели на цвят и в годините се доказаха като златен стандарт в зъболечението. Естетични са – притежават десетки нюанси на бялото и са издръжливи във времето. Много важно е обаче какъв фотополимер ще се използва и техниката на поставянето му, за да се постигне оптимален резултат. Ние работим с качествени материали на световно признати марки и следваме протокол на работа, който да постигне този ефект.
Какво представляват фотополимерните пломби?
Други полезни статии
Кои пломби са най-добри?

Кои пломби са най-добри?

Преценката на лекаря каква пломба ще постави е от ключово значение и това винаги е индивидуално. Във фронта изработваме високо естетични възстановявания, във дъвкателната област

Каква е разликата между инлей и пломба?

Каква е разликата между инлей и пломба?

Инлеите представляват пломби които се изработват в лаборатория след което се поставят в устата на пациента. Могат да бъдат изработени от керамика, фотополимер, злато и

защо ми се рушат зъбите

Защо ми се рушат зъбите?

Обикновено се чупят зъби които вече имат пломби или по-големи кариеси, изключително рядко здрави зъби. За да се педотврати този проблем се правят щифтови изграждания.

зъбни импланти Плевен

Импланти

След завършване на скелетното развитие, тоест след 18 годишна възраст могат да бъдат поставяни импланти. Горна възрастова граница няма.