поставяне на зъбни имплатни Плевен

Имплантология

Имплантите са съвременната алтернатива на липсващите зъби. След вадене на зъб, обеззъбеният участък започва да старее и костта атрофира, ако не се натоварва (не се дъвче там). Това води до свиване на костните гребени и добиване на старчески вид на лицето.

blank
blank
ЕСТЕТИЧНА СТОМАТОЛОГИЯ

Когато зъбите са силно разрушени, имат големи или няколко пломби, които заемат по-голямата част от зъба възстановяването на естетиката и дъвкателната функция се извършва със зъбни коронки.

повече
blank
ЛИЦЕВА ЕСТЕТИКА

Физичното и психичното здраве на човека са неразривно свързани. Начинът по който изглежда лицето – изражение, мимика, свежест имат важно значение при контакта с хората които ни обкръжават и начина по който ни възприемат. Всичко това оказва огромно влияние върху самочувствието ни.

повече
blank
ПАРОДОНТОЛОГИЯ

При наслояване на зъбен камък и налепи върху зъбите те губят естествената си гладкост и белота. Това обаче води не само до козметичен проблем. Неравностите на зъбната повърхност създават отлични условия за задържането на микроби и зъбна плака, а те водят до възпаление на венците – гингивит.

повече
blank
ИЗРАБОТКА НА АЛАЙНЕРИ

Алайнерите са съвременно решение за подреждане на зъби, които се нуждаят от малки или средни корекции с бърз и предсказуем резултат. Представляват прозрачни и невидими при носене шини.

повече