Усмихни се на живота,
за да Ви се усмихне и той!

Център по имплантология и
естетична медицина

Ние сме екип от единомислещи хора отдадени на работата си в името на пациента. Начинът по който се чувства и изглежда той за нас са приоритет. При нас ще намерите решенията на вашите проблеми свързани с естетиката и функцията на зъбите ви.

blank
blank
доктор Пенкова Плевен

Д-р Пенкова

Д-р Пенкова е основоположник на дентален център „Dreamdent”.

През 2000 г. Завършва Медицински университет гр. София-специалност дентална медицина. От 2006 г. е сертифициран имплантолог.

През годините Д-р Пенкова се развива в областта на имплантологията като участва в множество квалификации, курсове и конгреси в България и чужбина.

blank
Защо да изберете нас?
Заради високия стандарт!

Прецизност в изработката на възстановяванията.

В това пациента може да се увери по време на работа.

Ние сме екип от единомислещи хора отдадени на работата си в името на пациента. Начинът по който се чувства и изглежда той за нас са приоритет.

При нас ще намерите решенията на вашите проблеми свързани с естетиката и функцията на зъбите ви.

Извършват се проби на конструкциите за установяване на точността. Когато се изработват мостове, коронки, инлей или фасети се правят поредица от тестове за тяхното коректно изпълнение. Много е важно ръбовете на възстановяванията да са в изключително плътен контакт със зъба, за да няма риск от навлизане на микроби от устната кухина в процепи между зъба и коронката например. Такова пространство със сигурност ще доведе в бъдеще до проблем-разрушаване на зъба, който е покрит с корона. Крайната цел на лечението, което правим е да съхраним естествените зъби на пациента за максимално дълго време. А една неточна корона – например широка ще доведе до обратния ефект – по-скорошна загуба на зъба, което ние не допускаме да се случи.