blank
РЕНТГЕНОВ КОНТРОЛ НА МОМЕНТА

По време на каналолечение например се установява контрол на запълването на каналите и тяхното коректно херметизиране с изключително ненатоварващо изследване с дигитална рентгенова снимка.

повече
blank
CAD/CAM технология

Прецизното изпълнение на лабораторно изработените изделия ( коронки, мостове, фасети и др.) е от изключително значение както за естетиката, така и за точността. Когато конструкциите...

повече
blank
СЪВРЕМЕННА АПАРАТУРА

Дентален център Dreamdent е оборудван със съвременна апаратура необходима да осигури оптимално лечение на нашите пациенти. Имплантите се поставят с имплантологичен мотор W&H с който се постига нужната прецизност в работата.

повече
blank
СТАНДАРТ ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЯ

В нашата клиника се спазват стриктно всички изисквания по отношение на хигиената и дезинфекцията. Ние разполагаме със специално помещение – манипулационна до което нямат достъп пациентите където инструментариума се почиства,

повече
blank
КОЛАБОРАЦИЯ

Работата ни е специализирана в сектора на имплантологията и естетичната стоматология. Тези клинични области са гранични с лицево челюстната медицина, ортодонтията и много други.

повече
blank
РАБОТА С НЗОК

Здравно осигурените пациенти при представяне на здравна книжка могат да ползват отстъпки при поставяне на пломби или вадене на зъби.

повече
blank
КАРТОВО РАЗПЛАЩАНЕ

За удобство на пациентите приемаме картови разплащания.

повече